Acum este: Dum Feb 25, 2018 7:56 pm

Conditii de utilizare a forumului

Moderatorii acestui forum se angajeaza sa stearga sau sa editeze toate mesajele cu caracter reprehensibil, cat mai repede posibil. Totusi, este imposibil sa treaca in revista toate mesajele. Recunoasteti deci ca toate mesajele postate pe acest forum exprima punctul de vedere si parerea autorilor respectivi si nu cele ale moderatorilor sau webmasterilor (cu exceptia mesajelor scrise de catre ei) si in consecinta nu pot fi facuti responsabili.

Acest forum utilizeaza cookies pentru a stoca informatii pe calculatorul dvs. Aceste cookies nu vor contine nici o informatie personala, ele servesc doar la ameliorarea conditiilor pentru utilizatori. Doar adresa de email este utilizata pentru a confirma detaliile inscrierii dvs. si parola (si cu scopul de va trimite parola in caz ca o uitati).

- mesajele agresive sau defaimatoare, insultele si criticile personale, grosolaniile si vulgaritatile si in general toate mesajele care incalca legile in vigoare, sunt interzise.
- mesajele ce incita la – sau evoca – practici ilegale sunt interzise ;
- daca difuzati informatii ce provin dintr-un alt website
, verificati inainte daca site-ul respectiv nu interzice acest lucru. Mentionati adresa site-ului respectiv din respect pentru munca administratorilor !
- va multumim ca postati mesaje o singura data. Repetarile sunt dezagreabile si inutile!
- va multumim ca sunteti atenti la gramatica si ortografie. Recomandam sa nu folositi stilul SMS!

Orice mesaj ce incalca dispozitiile de mai sus va fi editat sau sters fara preaviz sau justificare suplimentara atunci cand moderatorii sunt disponibili. Abuzurile vor avea ca si consecinta rezilierea inscrierii. Internetul nu este nici un spatiu anonim, nici un spatiu de ilegalitate! Ne rezervam dreptul de a informa pe furnizorul dvs. de acces internet si/sau autoritatile judiciare, in cazul in care sesizam un comportament rau intentionat. Adresa IP a oricarui utilizator este inregistrata cu scopul de a va ajuta sa respectati aceste conditii

Selectind Accept:
- recunoasteti ca ati citit in integralitate prezentul regulament;
- va angajati sa respectati fara rezerve prezentul regulament;
- acordati moderatorilor din acest forum dreptul de a sterge, muta sau edita orice subiect de discutie si in orice moment.

1.Nu folositi un limbaj vulgar!Pedeapsa:Veti fi banat timp de o zi iar la a doua abatere banul va fi permanent.
2.Nu faceti reclama la alte forumuri/siteuri care nu au legatura cu Metin2!Pedepasa:1 warn+ eliminarea topicului.
3.Nu postati nici un link ilegal(Hackuri,downloaduri etc.).Pedeapsa:1 warn+eliminarea topicului.
4.Respecta toti userii si evita scandalurile si certurile.
5.Folositi functia "search" inainte de a crea un topic deoarece este posibl ca acel topic sa fi fost creat dinainte.Pedeapsa in caz ca nu o folisiti:1 warn + topic closed.

 6.Este interzis post huntul sau double postul.In cazul in care totusi aveti nevoie sa adaugati 

Pentru moderatori:

1Moderatorii trebuie sa:-Promoveze forumul(Massuri,postare de linkuri pe alte forumuri,inscrierea in directoare web) -Mentina ordinea si disciplina in randul membrilor. -Sa caute noi membrii pentru staff cat mai talentati. -Sa ajute la dezvoltarea versiunii englezesti(traducere de tuturiale etc.) -Sa arate de ce au ajuns moderatori(Un comportament care sa nu duca nici macar la o incalcare din regulile pentru membrii.
2.Daca un moderator incalca 1 regula din cele pentru membrii va fi scos din functie sau va fi facut moderator junior.
3.Daca se dovedeste ca un moderator a facut anumite avantaje unui membru el risca sa-si piarda functia!